ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Η κυβέρνηση θα πάρει άμεση απάντηση για την προληπτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών με το συλλαλητήριο που οργανώνεται τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Στα γραφεία της στην οδό Ερμού καλεί η ΟΛΜΕ. Από την Ομόνοια θα ξεκινήσει η πορεία του ΠΑΜΕ, ενώ προσυγκέντρωση στην πλατεία Κοραή ανακοινώνει η Συνομοσπονδία Γονέων.

Την Τρίτη πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα οι συνελεύσεις των ΕΛΜΕ για να πάρουν αποφάσεις. Την Τετάρτη η συνέλευση των προέδρων.

Εντωμεταξύ συνάντηση με ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για σχεδιασμό κοινής δράσης ζητά το ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα το πρωί.

Από το πρωί της Δευτέρας μαθητές και φοιτητές καλούνται να πάρουν θέση για το ζήτημα.

Ένα πραγματικό αντίβαρο στον κυβερνητικό αυταρχισμό είναι τώρα αναγκαίο!

Το όπλο της αλληλεγγύης σε οποιαδήποτε αγωνιστική μορφή επιλέξουν οι καθηγητές και οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να ανακαλύψουν ακόμα και αυτοί οι εργαζόμενοι που μέχρι πρότινος ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στις κινητοποιήσεις αυτές.

Η πρωτοφανής προληπτική επιστράτευση που επιχειρεί η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα για παιδεία και ελευθερία. Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν λειτουργεί όπως παλιά. Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι μόνοι τους. Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ας μην χαίρονται οι δικτατορίσκοι. Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – Χρυσής Αυγής θα ηττηθεί από ένα ισχυρό αγωνιστικό μέτωπο του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.

Advertisements