ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΚΕΔΔΕ καταγγέλλει στο δημοκρατικό λαό ότι οι πρόσφατες συλλήψεις νέων αγωνιστών για αναγραφή αντιφασιστικών συνθημάτων, για σβήσιμο φασιστικών μηνυμάτων, όπως επίσης οι προσαγωγές και συλλήψεις που πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία στη μεγαλειώδη διαδήλωση την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι εντάσσονται στο οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας που αντιστέκεται στην πολιτική που γεννά το φασισμό.
 
Καταγγέλλει επίσης την τρομοκρατική παρέμβαση της αστυνομίας στα σχολεία και την προσαγωγή μαθητών!
 
Η κυβέρνηση, που κάλυπτε για καιρό την εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το φασισμό. Πόσο μάλλον όταν τον τοποθετεί στο άλλο άκρο της αγωνιστικής δράσης του λαού και των πολιτικών πρωτοποριών του, στο άλλο άκρο της νεολαίας που σηκώνει πανό στα γήπεδα, που γράφει συνθήματα, που διαδηλώνει, που κάνει τρόπο ζωής την πάλη ενάντια στα σκουπίδια του φασισμού. 
 
H ΚΕΔΔΕ θα συμμετάσχει στα αγωνιστικά αντιφασιστικά συλλαλητήρια που οργανώνονται πανελλαδικά και θα συμβάλει στην ανάπτυξη ενός πλατιού λαϊκού εργατικού κινήματος απάντησης στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία.

Απόψε στις 6 μμ στο Σύνταγμα 

Απαιτούμε τη σύλληψη και την τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των θυμάτων των νεοναζί.
 
Απομόνωση – καταδίκη – τέλος στην ασυλία της Χρυσής Αυγής.
 
Τη διάλυση της φασιστικής συμμορίας θα υπογράψει το λαϊκό-εργατικό κίνημα.
 
 
Advertisements